Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodka Aurora

mnie nie wypada
bawić się w tańcu twoimi włosami
pieścić je gładzić między dłoni palcami
i wzrokiem uwodzić

mnie nie wypada
namiętnym pocałunkiem obudzić cię z rana
gdy nocą rozkosznie plątałeś nasze ciała
miłości warkoczem

a czyż mnie wypada
z ust twoich spijać
pragnień spełnienie
bez znieczulenia

chcę oddać swe kochanie
tak jawnie na kolanach i bezwstydnie ale
czy to wypada być słodką
Aurorą dla ciebie

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!