Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Mniej tęskno mi do Ciebie
gdy mam Cię obok siebie.
W Twych ramionach
zatopić się muszę
me serce, mą duszę.
Gdzie ciemność zła i pusta
ja widzę Twoje usta.
Serce moje się raduje
i za wszystko Ci DZIĘKUJĘ......

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!