Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemyślenia

mniej lękaj się sąsiadów
niż bliskich swoich
ponieważ sąsiedzi mogą ciebie
pozytywnie zaskoczyć
zaś bliscy najbardziej zranić

wszystko kołem się toczy
ja w nim jestem
ty
a świat to nasze zabawki
które tworzymy
lub chcemy dosięgnąć

pozytywne
i tu jest właśnie problem
bo które dla ciebie
dla drugiego może być klinem

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!