Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Mną się nie przejmuj,
będę czekała.
Może smutna,
zapłakana,
ale będę...

21 321 wyświetleń
240 tekstów
2 obserwujących
  • Papużka

    1 March 2013, 16:22

    piszesz "Mną się nie przejmuj" w duszy krzycząc "przytul i pamiętaj"...