Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z cyklu "Śmieci"

Młody rolnik zamyka drzwi
Leży w piwnicy i mu się śni
Stary komar co już nie bzyka
Rower w koszyku i bez głośnika
Topór co głowy morsom odcina
Głowa w której pojawia się skmina
A gdy wstaje jest zły
Bo nigdy nie wie co mu się śni

693 wyświetlenia
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!