Menu
Gildia Pióra na Patronite

Parasolka

młodość skąpana w deszczu
ocieka
przelana cząstką
dopełnionych czakr
wsiąkła
zbłąkaną kroplą wodząc

ile
wchłonie czas

7869 wyświetleń
84 teksty
52 obserwujących
  • scorpion

    27 August 2018, 08:18

    Musiałem tu zajrzeć... To te czakry.

  • .Rodia

    30 April 2018, 14:01

    dwa gile
    ptaki wróciły już do kraju

  • Papużka

    27 February 2018, 19:38

    :) wchłonie wszystko

  • Naja

    27 February 2018, 18:51

    Wszystko...