Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melodia.

Mknę przez krainę fantazji,
rozpływam się,
wszystko jest takie realne,
odżywam,
odpływam.

Znowu wraca,
to nie fantazja,
to wspomnienia,
których już nigdy nie zaznam.

926 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!