Menu
Gildia Pióra na Patronite

+ MYSTIC MISTER +

Mistyczny Mister z cmentarza,
twarz jego tajemnicza.
Nikt nic nie może wyczytać
z jego mrocznego oblicza.

Przeszłość jego to trauma
wręcz nie do opisania.
Lubi się nosić na czarno
i lubi stare ubrania.

Mistyczny Mister z cmentarza
mieszka samotnie z kotem.
Tępaki o nim plotkują,
że jest zwykłym wariotem.

Choć wygląd ma dziwny i mroczny
to prace ma jednak normalną -
w niej się przebiera w szkarłatny,
normalnie się nosi na czarno.

19 853 wyświetlenia
285 tekstów
6 obserwujących
  • WolfSoul

    23 August 2014, 09:08

    me gusta... ukłony.

  • dana1596

    21 August 2014, 17:07

    czyli ciężka praca normalnego człowieka...tylko trochę twarz zachmurza