Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Miraż "

Miraż

Widziałam drzewo biegnące
Szukające domu swego.
Korzenie zapuścić chcące.

Na skraju Twego serca przysiadło.
Korzenie swe wplotło czule.
Z sercem się stopiło i nadzieją Cię wypełniło.

2019

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!