Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Czekanie me..."

Minuta godziną się zdaje
Takie czekanie
Godzina dniem się staje
Takie czekanie
Dzień tygodniem się zdaje
Takie czekanie
Tydzień miesiącem się staje
Takie czekanie
Miesiąc rokiem się zdaje
Takie czekanie
Rok ...latami się staje
Takie czekanie
Lata życiem się stały
One się nie zmarnowały
Tylko nieśmiało zapytały...
- Gdzie byłeś całe życie?
I dalej czekały na Ciebie
I odpowiedzi się doczekały....
- Obok Ciebie

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących