Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka jutra...

Teksty z obrazami - Miniaturka jutra... - Sol 8
Miniaturka jutra... - Sol 8

Miniaturka

Ten ostatni raz uśmiechnąć się
dotknąć zagubionych marzeń

gardząc tym co dookoła
by walczyć o kolejny dzień

więc proszę zostań tu
w moich złych snach

bo jestem dla ciebie
wczorajszym dniem.

Legendy norweskie uwodzą mnie 💕
od 20 lat i tak już zostanie 💕

https://www.youtube.com/watch?v=fPkLElnrT0w&list=PL0FBE74CF37BEFAD7

52 497 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!