Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łatwopalni.

Minęła noc,
kolejny dzień
poprzeczkę nam stawia
Nam łatwopalnym.

Odwrócić się
Odwrócić wzrok
Tym co nie warci,
aby nie spłonąć.

Kolejny krok
Kolejny cierń
Wpisz w nasz życiorys
Ogień zapłoną.

My mimo to
tak wciąż krok w krok
Choć to już koniec

Biegniemy w ogień
I choć ten płomień
zapłoną już tu
My łatwopalni.

Topimy ból
Topimy złość
Czas nam się kończy
Będziemy na dnie

I choć ten świat
już nasze puzzle
dawno roztrzaskał
To jest ten moment.

By jeszcze wstać
I ruszyć tam
gdzie jest ten ogień

Musimy trwać
Musimy żyć
To jest ta chwila.

Bo to już są
Ostatnie dni
My łatwopalni i przyjaźń.

Ostatni krok
stawiamy tak
Nikt nas nie zgasi.

I z myślą tą
kończymy grę:
Prawdziwych braci sie nie traci..

3808 wyświetleń
61 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!