Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Zapomnisz mnie jak tę piosenkę..."

Minęła dekada tak jak On zapowiadał
Choć Ona zaprotestowała i się naburmuszyła
Mimo to minęło tych lat dziesiątka
Umarły motyle z żołądka
A z rozumu zabrała niechciana amnezja z przymusu.

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!