Menu
Gildia Pióra na Patronite

Później

minął rok,a jakby sekunda
Twoja twarz rozpływa się w lustrach

miś już Tobą nie pachnie
do snu mnie utula niezdarnie

na zdjęcia już nie patrzę
obojętności kłódki, założyłam na nie

A wszystko to temu, że
Serce pustsze o kilogram uczucia

już nie bije tak samo

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • Cailleach

    14 June 2016, 19:37

    Dziękuję za opinie :)
    @Krysta : Trochę zmieni,ale obawiam się...że za mało

  • Ciepłylolo

    6 June 2016, 15:21

    Smutny ale ładny pozdrawiam

  • krysta

    6 June 2016, 00:13

    Czas zmienia spojrzenie... ładny wiersz.
    :)