Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Ty

Minął już pewien czas gdy Cie poznałem,
minął, i już teraz wiem, że się w Tobie zakochałem.
Pamiętam Twoje oczy, tak śliczne były,
pamiętam Twoje wargi, gdy w blasku słońca się mieniły,
Uśmiech co Towarzyszy mi co noc,
przy Tobie czuję że mam niezwykłą moc,
i jeszcze te długie włosy, które wciąż zapuszczałaś
oraz wyraz twarzy gdy się do mnie uśmiechałaś,
to wszystko sprawiło że Cie pokochałem
i resztę życia z Tobą spędzić chciałem...

268 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • Eshja

    6 March 2012, 22:46

    Naprawdę ładny wiersz. Widać w nim uczucie. Uśmiech sam nasuwa się na usta :). Dobry początek, oby tak dalej. Powodzenia :).