Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmarnowany rok

Minął rok
odkąd Cię spotkałam
Ten cały długi rok
na Ciebie czekałam
W tęsknocie i udręce
czasami z łzami w oczach
Myślałam , że Cię spotkam
Myślałam , że pokochasz
I nadszedł maj zielony
jaśminy zapachniały
I wtedy Cię spotkałam
A Ty ?
- Mnie nie poznałeś...

3626 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!