Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ćmy

Minął czas
odmierzone łyżeczkami
krople soli
podlały mahoniowe buty
w miejscu

uleciała ćma
na połamanych skrzydłach
kaleki dzień

a Ty stoisz przede mną
znów
i Twoje włosy
jeszcze pachną sianem

10 098 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących