Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mimo słońca na niebie prześladuje mnie ciemność
Myśli nie chcą dać odpowiedzi
Tylko zadają pytania
Nie stoję nad przepaścią
Czuję się raczej jak na jej dnie
Tylko nie wiem kiedy…
Kiedy tam przepadłam ?

11 895 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!