Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość rodzi motyle
delikatne jak mgła
szyfonowe skrzydła tka
dobrocią ogrzewa
bo miłość dobra jest
choć jednym słowem można
połamać ich delikatne skrzydła
odziać w drzazgi
pokaleczyć wnętrze serca
jak nożem
bo miłość dobrocią jest
nie używa w ogóle słów

28 160 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!