Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość cz 1

Miłość ma wiele imion
Więc niezależnie od wieku
Twojego wdzięku i stylu
Dobrze ją traktuj człowieku

Z Bożego punktu widzenia
Ma również wiele twarzy
Mnóstwo do powiedzenia
I niespełnionych marzeń

Wystarczy skrzydło motyla
By błysnął płomyk nadziei
Wystarczy też jedna chwila
By w popiół uczucia zmienić

Miłość nie szuka poklasku
Niezmienność Bożego słowa
To jest realny zwiastun
Jak wierność w życiu zachować

12 302 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących