Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość jak infekcja
Atakuje każdy organ
Najpierw powoli,
Potem natychmiast
Padasz w łzach na piach
Zapierasz mi dech
Odbierasz mi dech
Sprawiasz, że tracę zmysły
Zabierasz mnie

Jesteś jak psychoza
O, słodkie delirium
Cała drżę, to tylko myśl
Lata świetlne, kilometry
Zagryzam wargi, to tylko myśl
Nic nie wiesz.

Weź mnie stąd,
Moja wiara słabnie
Ciało do ciała
To złe

Sprawiasz, że tracę zmysły
Szaleję przez Twój wzrok
Zabierasz mi dech

Twoje słodkie oczy nakręcają mnie
Twoje słodkie usta odbierają mi dech
Twoje silne ręce zabierają mi mnie
Całe lata myślałam o Tobie,
Podejdź bliżej. To złe

260 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    6 July 2017, 13:51

    Piękny. Miłość to dobre:)