Menu
Gildia Pióra na Patronite

Milości

Miłości moja
Co w drzwiach stanęłaś
Miłości spotkana w autobusie
Miłości bez słów
W pościeli i w samochodzie
Ta co wiecznie odchodzi
I ta co słowa wypowiedzieć
Nie może
Miłości bez miłości
Choć ze wstydem
Wspominam was
I czekam
Bo wszak wszystko
Zdarzyć się jeszcze może

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • S.Sardon

    6 November 2016, 23:26

    Czytając, zrobiło mi się smutno, ale ten ostatni wers jest uśmiechem : )

  • RozaR

    6 November 2016, 22:45

    Pozdrawiam - życzę dobrej nocy

  • 6 November 2016, 22:23

    w samochodzie?

  • zapach_bzu

    6 November 2016, 20:37

    Oj tak, najlepsze dopiero przed nami :D

  • 6 November 2016, 20:22

    Ten wiersz czekał w kolejce na odpowiednią chwilę i oto właśnie owa nadeszła