Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pytania "

Miłości moja
Bezimienna
Wołam Cię
Gdzie jesteś
Gdzie........
Na lądzie
Na wodzie
Wiatrem
Słońcem
Deszczem
Kim Jesteś ?

28.03.2022
10:43

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!