Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłości czar taki słodki
Miłości czar taki wiotki
Miłości czar - zniszczyć go łatwo
Miłości czar jest dla nas zagadką

2640 wyświetleń
36 tekstów
9 obserwujących
  • Satyratorka

    2 March 2010, 15:04

    dziękuje :)

  • LadyDiamente

    27 February 2010, 13:40

    całkiem fajny. :)

  • LadyDiamente

    27 February 2010, 13:40

    całkiem fajny. :)