Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłość zaskakuje,
z każdej strony.
Nie odgadniesz
od razu,
nie pojmiesz.

Jakim jest szyfrem,
do którego serca
i zagadką?
Miłość niejedno
ma imię,
lecz każda jest
pierwszym impulsem
serca w cichym
westchnieniu.

Miłość potrafi być
piękna i zarazem
okrutna!
Wszyscy jej pragną.

Miłości nigdy
nie jest dosyć.
Miłości uczymy się
przez całe życie,
i nie wiemy o niej
wszystkiego.

93 685 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!