Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wystarczy chwila...

Miłość zarówno Cię podnosi jak i przygniata.
Sprawia, że kręcisz się w kółko.
A gdy czas się zatrzyma to wszystko znika.
Zabawne, jak to wszystko zostaje w pamięci.
Tworzysz by zaraz potem to zniszczyć.
Tak wiele wspomnień, ale nie możesz znaleźć słów.
Wszystkie cenne chwile gubią się w fali uczuć.

10 177 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!