Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłość wszystko przeistacza
Rozum głupotą osacza
Pozbawia krzty honoru
Nie zna humoru
Życiu sens nadaje
Czasami z popiołu powstaje
Burzy i buduje
Głupcom życie rujnuje

151 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • 29 November 2013, 00:43

    Głupcem jest ten kto nie potrafi dbać o miłość.
    Wszystko co nam jest dane nie jest dane na zawsze.
    Nie dbasz - tracisz.
    Tracisz - jesteś głupcem.

  • taktojax

    29 November 2013, 00:25

    Głupcom - a kim że oni są ponosząc klęskę słów sensu , gdy głupota innych honoru wyznań nie uświadcza ...