Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marynarskie paski

miłość w marynarskie paski
miłość czysta, bez łaski
spłodzona w tęsknocie
warta oddechów krocie
dziecięce marzenie, sztuka dorastania
Ona i On jako symbol kochania

marynarskie paski na krańcach granic
tej tęsknoty nie zamienię na nic
wspomnienie utraconej niewinności
początek i koniec niepojętej wolności
My i morze- choć wolimy górskie szlaki
w wazonie czeka woda na polne maki

12 268 wyświetleń
121 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!