Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Miłość to uczucie,
A nadzieja matką głupich.
Kiedyś Cię zdobędę,
Choć to może głupie.
Tęsknie za Tobą,
Nie śpię nocami,
Myśląć o tym, co będzie z nami.
Choć mnie nienawidzisz,
Chociaż mnie nie lubisz
Ja nie stracę wiary,
Będę brnąć w to dalej.
Choć to nie ma sensu
Będę ciągle walczyć...

5652 wyświetlenia
52 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!