Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość
to trud wypowiadania słów
nie zawsze oddających to
co jest we mnie
miłość
pozostawia na zawsze
smak jednego miejsca
i przypomina
że daleka podróż
jest odpowiedzią na pytanie
czy można zostac w miejscu
miłość
to odkrycie dwóch światów
twojego i mojego
które kiedyś
zostaną zasypane
białym puchem zimy...

9265 wyświetleń
88 tekstów
14 obserwujących
  • Irracja

    21 February 2011, 12:08

    ... miłość to most nad granicą "dwóch światów,
    twojego i mojego"
    ...