Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość to, to coś co w oczach Twych znajduję,
to coś na co czekam nocami,
to coś czym kieruję się przez całe swoje życie,
to coś za czym tęsknie gdy kładę się spać.

Twe oczy są jak magnez,
takie nieobliczalne,
z jednej strony tak bardzo przyciągają,
z drugiej tak bardzo odrzucają.

Twe oczy są jak ogień,
rozpalają innych wnętrze,
wzbudzają zachwyt,
ale jakże są niebezpieczne.

Twe oczy są jak czekolada,
tak bardzo pożądane,
tak bardzo słodkie,
ale czy nie ma gorzkich czekolad?

12 003 wyświetlenia
65 tekstów
27 obserwujących
  • motylek96

    3 June 2010, 21:08

    Miłość widziana oczami mężczyzny

  • Bambi

    31 May 2010, 15:59

    Żałuje, że nie mogę dać chociaż jednego plusa . Zasługuje to na miliony . ;)