Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pojęcie miłość

Miłość to podwójne szczęście
to podwójna radość
to podwójne serce

Dłoń w dłoń zamknij
Nie stąpaj po ziemi sam więcej

To oddziaływanie wzajemne
dotyk, uśmiech, pocałunek
To zaufanie i łzy szczęścia
To jest wszystko i odrobinę więcej

9953 wyświetlenia
46 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!