Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pułapka serc

Miłość to nie złota klata.
Wystarczy silna więź.
Więź, która trzyma jak smycz.
Bliskość, która nie ubezwładnia.

Kochanie sprawia,
że chce się i pragnie,
być tuż tuż obok
w dzień i w nocy.

Miłość ma swoją moc,
której oprzeć się trudno
gdy zaskoczy znienacka!
Z takich sideł ciężko
się uwolnić gdy jest pułapką...

SERC

93 548 wyświetleń
896 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!