Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chora Miłość

Miłość to miłość, choć czasem
cień rzuca,
Więc ludzi "porządnych" rodziców
zasmuca.
Mówią, że występna, inni zwą
ją chorą,
LGBT to ludzie,
a nie film Barei
- "Brunet Wieczorową Porą".

992 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!