Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłość..
tak bardzo na Nią zasługujesz..
tak bardzo chciałbym Ci Ją ofiarować
tylko ciągle się spóźniam

Miłość..
jakże łatwo pisać o Niej
poetom

Żonie

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • awatar

    13 September 2013, 10:40

    łatwo narysować ramkę słowem "Miłość"
    trudniej dodać kilka kresek, by ktoś powiedział "piękny obraz", pełen życia, jak u Bruegel'a