Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość ta,
Zabójcza jest, mordercza jest.
Nie to Ty,
Zostawiłeś mnie…samą.
W ciemnym kącie...nagą.
Krwawe łzy, krwawe serce.
Nic już więcej, nic…już więcej.

3533 wyświetlenia
59 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!