Menu
Gildia Pióra na Patronite

ta miłość

miłość ta prawdziwa
ukryta przed Tobą
miłość bez słów
i wyznań a...

bardzo wymowna
miłość która płonie
na samą myśl o Tobie
miłość ta o której
nic nie wiesz...

a ona nie umie zapomnieć
o zapachu nocy
a noc czuć magią nut
zapachowych ciała
co nie jest mi obce
miłość co czeka
nie prosi Cię o nic...

93 719 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
  • kukaczka

    2 July 2021, 14:55

    ..hmm... móc jeszcze raz taką miłość poczuć..

    • Victoria Angel

      2 July 2021, 15:04

      Jak się trafi na kogoś takiego jest w stanie się poczuć. :-)

  • 2 July 2021, 14:43

    Piękna ta miłość.
    "Wszystkiemu ufa , we wszystko wierzy,
    na wszytko ma nadzieję, wszystkie przetrzyma..."

    Cudownie jest czuć się kochanym.
    Ja uważam, że najpiękniejsze uczucie to umieć kochać i kochać.

    Świetny wiersz.

    • Victoria Angel

      2 July 2021, 14:49

      Bardzo dziękuję, miłość jest piękna pod warunkiem, że tworzymy ją bezbłędną. :-) Pozdrawiam.