Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość sama w sobie to święto

miłość sama z siebie świętuje
czasu ani pory na to
nigdy nie potrzebuje

miłość to święto samo w sobie
ono pragnie tylko
żeby się nim delektować

co dzień witając się uśmiechem
wystarczy jedno
słowo lub wyznanie

dobrze mi z Tobą
że aż dobrze mi tak

kocham Cię dzisiaj
kocham Cię jutro
kocham Cię bez końca

żegnając Cię na dobranoc
pocałunkiem

93 685 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!