Menu
Gildia Pióra na Patronite

goździki

miłość pod skórą znalazła schronienie
czuje ją w przypływach emocji
burzy krew
jest niczym sztorm

ta miłość jest niemożliwa
ciężko ją przez życie nieść
choć uskrzydla

jest w każdej porze roku
gdy ciepłym promieniem na twarz pada
lub zimnym śniegiem na ramieniu przysiada
deszczową kroplą z włosachów huśtawki

budujemy świat na nowo
szukając miejsca w swoich ramionach

nie prześpimy

latem tylko maliny krwawią

http://youtu.be/Ks9adt1yiQk

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących