Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość?

"Miłość- oczy "zalepiałe"
Miłość- wady dostrzegane.
Miłość- motylkow w brzuchu odkrywanie.
Miłość- "mdłości"dostawanie.
Miłość- czeste chwilę razem.
Miłość- od spotkania wymiganie.
Miłość- obiadki podawane.
Miłość- arszeniku szukanie.
Miłość- " ideału znalezienie?
Miłość- do wariatkowa dzwonienie po fałszywe zaświadczenie by wolności zasmakować wspomnienie."

36 730 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!