Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

miłość

miłość nie jest przymusem
a w wyborze swobodą
miłość nie może być balastem
ani rozkazem na własność

miłość nie jest żartem
a snów urzeczywistnieniem
choć bardzo często rozsądku
nie słucha jest serca głosem

93 500 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
  • 19 March 2022, 09:59

    Ładny, napisany sercem! Pozdrawiam

    • Victoria Angel

      19 March 2022, 10:17

      Miał być dłuższy, ale wyszedł mi taki. Miłego weekendu. :-)