Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość

miłość nie jest przymusem
a w wyborze swobodą
miłość nie może być balastem
ani rozkazem na własność

miłość nie jest żartem
a snów urzeczywistnieniem
choć bardzo często rozsądku
nie słucha jest serca głosem

93 507 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!