Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyliczanka

Miłość- niby proste słowo,
a tak wiele znaczy.
Kochać- lubić kogoś
więcej niż bardziej
Smutek- to coś
co mnie otacza
Pech- nieszczęście
w miłości i kochaniu
Gdybym była jak Młody Werter
i zebrała się na odwagę!
Wszystko by ucichło,
w raz z moim krwawiącym sercem...

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!