Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powtórz trzy razy

Miłość,
miłość,
miłość,
dokąd zmierza
miłość?

Tam,
tam,
tam,
zmierza właśnie
tam.

Gdzieś,
gdzieś,
gdzieś,
znajdziesz ją
gdzieś.

Jest,
jest,
jest,
niedaleko ciebie
jest.

Miłość tam gdzieś jest...

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    9 May 2014, 21:58

    No i o to chodzi - brawo

  • krysta

    9 May 2014, 21:54

    Niezwykły wiersz...po przeczytaniu kilka razy, może przywrócić nadzieję..?
    Pozdrawiam :)

  • vikkka

    9 May 2014, 21:32

    Inny i fajny pozdrawiam