Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość...

Miłość ma zapach
znoszonej koszuli
dziennego zamysłu
nocnego uniesienia

Miłość ma twój zapach
to skroplone uczucie
w fiolce zamknięte
na starość
gdy kurz resztki jestestwa pokryje

Wonny aromat przebaczenia
z delikatnością zrozumienia
przez wieki na wieki
dla mnie
dla ciebie

9494 wyświetlenia
83 teksty
1 obserwujący
  • kukaczka

    25 May 2021, 18:07

    ..jakże to wymowne i wzruszyajace..🌷