Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość za parawanem

miłość ma
przede mną granice

miłość ma
przede mną tajemnice

miłość jest mi bardzo bliska
jak i nieznana mi do końca

miłość nieoswojona zanadto
blisko i na dystans

niełatwo trafić w jej sedno
gdy pora już na jesień życia

miłość wciąż z błędami
na egzaminie do odczytu

92 596 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
  • Naja

    28 October 2021, 19:57

    "Miłość niejedno ma imię". Jeżeli jest, nie ma mowy o pomyłce i wątpliwościach. :)

  • 28 October 2021, 17:21

    Teraz już wiem, po co te parawany nad morzem. ;)
    Miłego wieczoru. :))