Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieprzezwycięzona Miłośc

"Miłość" ładne słowo ,
Gdy ktoś ci je mówi od razu
jet Tobie kolorowo.
"Miłość" zawsze wraca czasem tylko
się do Ciebie plecami odwraca .

2104 wyświetlenia
14 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!