Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Miłość jest wszędzie,
Gdzieniegdzie wyziera zza innych uczuć.
Ale jest

Odrodzenie jest wszędzie,
Jak po nocy dzień
Ale jest

Spokój jest wszędzie,
Patrzy z góry na pożerające się sprawy
Jak autor, który zna zakończenie każdej z nich
Ale jest

Wiara...
Czasem trudno w nią uwierzyć
Ale jest

1635 wyświetleń
17 tekstów
6 obserwujących
  • Leeni

    1 February 2012, 11:59

    "Wiara...
    Czasem trudno w nią uwierzyć"...

    Oj czasem bardzo trudno, "ale jest" :)

    ~L.