Menu
Gildia Pióra na Patronite

I Uwierzysz...

Miłość jest w każdym z nas
Każdej nocy usypia w kąciku
Wierząc że ją dostrzeżesz

Mały punkcik na linii życia
Nieśmiały szczęścia tropiciel
Przyjaciel doskonały

Jest w nas i nic tego nie zmieni
Wybarwia usta - łamie serca
Ale nie jest przeznaczeniem

A śmierć - gdy nas przywoła
Uśmiechu i miłości
Pokonać nie zdoła

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • 26 July 2015, 18:03

    To ciekawe... Miłość, która nie jest przeznaczona może mieć otwarte wrota po śmierci?

  • fyrfle

    23 July 2015, 17:07

    Miłość, usmiech i smierć, ale zestaw!