Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłość jest uczuciem skomplikowanym
Dwa pierwiastki łącza się w jedna całość
Są chwile, które jak miecz
przenikają, ranią, próbują rozdzielić
Jednak to co łączy dwoje ludzi
Nie pozwala im się rozstać
Oplata jak ciernie róży
Przynosząc nie tylko ból i cierpienie
Ale również kwiat rozkoszy i pąk szczęścia.

1246 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!